søndag den 29. januar 2012

Hostrupligaens unge talenter

Holdet har 2 unge super dygtige hundeførere; Katrine og Nina.
De har begge løbet agility i en del år, og er også begge trænere i DcH-Esbjerg.

Katrine er holdets yngste medlem. Hun er tidligere præsenteret med turbo-hunden Balder, og her har vi hende med konkurrencehunden Friia, som de fleste nok kan se ligner Layney temmelig meget - og det er ikke så underligt, for de er søskende...

Katrine og Friia har deltaget ved DcH's DM 2 gange og er virkelig en af mine hårdeste konkurrenter!
Friia er en rigtig lille racer, og meget dygtig til både felter og slalom. Til gengæld ryger der desværre en pind i ny og næ, og de måtte kæmpe en del sidste år med at få den sidste udtagelse. Men mon ikke de er med ved DM igen i år - Friia er i hvert fald på toppen!!
Ved deres første konkurrence i år skulle der vist lige fin-tunes lidt. Friia havde temmelig travlt med at få gjort banerne færdige, og det var ikke altid på det rigtige tidspunkt! Men Katrine fik meget bedre styr på hende om søndagen, og havde bestemt nogle rigtig gode løb og meget få nedrivninger til trods for den bløde bane.
Om 14 dage er vi igen klar til konkurrence, og jeg krydser i hvert fald alt jeg har, for at det første DM-point kommer i hus...

Og så har vi Nina og Keehlah - som skylder holdet SÅ meget kage for weekendens flotte resultater!

Keelah er Ninas nye konkurrencehund. Hun er knap 3 år, og er hvalp af hendes tidligere konkurrencehund Fanny, som er gået på agility-pension. Ninas familie opdrætter selv de flotte flatcoats, og egentlig var det meningen at Keelah pt skulle være med hvalpe - men Keelah mente vist, at karriere kom før børn, og gik tom ved sidste parring.
Så Nina var klar til årets første stævne. Vi har arbejdet en del med fart, og det har virkelig givet gode resultater! Nina fik en oprykning og intet mindre end 2 DM-udtagelser og var på podiet flere gange. Det er så positivt, at Nina endelig har fået mod på at give den gas på banen - og så er det jo fantastisk at det giver så flotte resultater.
Jeg tror bestemt at de gode resultater vil fortsætte, og ser frem til alle de gode kager Nina skal bage til os i sæsonens løb! (Og Nina - der hører da varm kakao til lagkage...) ;)

Årets første konkurrence var jo også Susanne og Tilles allerførste konkurrence. Og det gik bare rigtig flot. Tille skulle lide se vippen og tunnelerne an, men kom godt rundt på banen og havde god fart på. Hun tog hele scenariet rigtig flot, og det skal nok bliver rigtig godt når hun lige vænner sig til at komme med ud til alle de fremmede forhindringer, steder og ikke mindst dommere.
Jeg spår en stor agility-karriere for den lille Tille, og glæder mig til at se hende til endnu en konkurrence om 14 dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar