mandag den 16. januar 2012

Må jeg præsentere...:

Mine dygtige elever og deres begynder-hunde!
Det lille begynderhold har pt 3 elever; alle "gamle" hundeførere der er igang med at optræne deres nye agilityhunde.


Dette er Camilla med hendes ufattelig smukke Australien shepherd Mercedes på 2 år, som er hendes anden hund.
Mercedes er absolut den mest tænkende hund jeg nogensinde har arbejdet med, og det er virkelig en oplevelse at se, hvordan hun overvejer hvorledes en opgave skal løses... Det gå en lille smule ud over farten, men det skal nok komme, når hun bliver mere sikker på det hun laver.
Mon ikke vi kommer til at se Mercedes til et par konkurrencer i år...


Her har vi holdets alderspræsident Børge, med hans nye hund Bella.
Bella er den herlig langbenet blandingshund på 2 år. Hun kommer fra et internat ved Gram, og det er lidt uvist, hvad hun er en blanding af - udover labradoren som tydeligt skinner igennem. Bella flyttede ind hos familien Madsen i forsommeren 2011, og er allerede nu kommet meget langt i hendes træning.
Hun er Børges anden agility-hund, og de er nogle meget flittige elever, der også træner lidt i ugens løb.
Der er rigtig meget gang i hende, og med deres fremgang vil jeg også tro vi kommer til at se dem til en konkurrence eller 2 i løbet af 2012.


Og sidst men ikke mindst: Katrine og Balder - som jo også er min nabo...
Balder er egen avl, som Katrines anden hund Friia (Layneys søster) er mor til. Faderen er en Nova scotia duck tolling retriver også kaldet en toller. Balder er næsten 6år, og er egentlig ikke begynder - men ny-genopstartet! Han har tidligere gået til agility, men stressede meget voldsomt, og kunne bogstaveligt talt vælte en hel bane... Katrine har derefter gået lidt lydighed med ham og har også deltaget i DcH´s DM i C-klassen. Efter et par års pause fra agilityen er der kommet lidt mere ro på ham, og vi prøver igen at træne med ham. Han går på begynderholdet, for at koncentere sig om spring-træningen, og det lader til at "give pote"! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar